VERKOOP KAVELS IN DE NATUUR

Project: Verkoop 60 vrije kavels in Veenendaal

Bijzonder: Onze rol als kavelcoach. Op een heel eigen manier een nieuwbouwwijk in een natuurgebied ontplooien. Van het allereerste moment tot nog ver na de oplevering steun en toeverlaat zijn voor de kavelkopers.

Tussen de gemeente Ede en Veenendaal wordt een natuurgebied gerealiseerd. Een groene zone die niet alleen een natuurlijke grens vormt tussen Veenendaal en Ede, maar ook onderdeel is van de ecologische hoofdstructuur. Hartstikke mooi, maar  hoe wordt dit gefinancierd? Door de verkoop van circa 60 vrije kavels.

“In het hoogste segment, in tijden van crisis. Een uitdaging, maar wát een toffe.”

AANPAK
Het plan van aanpak kende een bijzondere rolverdeling. De koppeling tussen de te verkopen kavels en het natuurgebied kreeg de prominente rol. De groengarantie, waarbij de koper tot 2063 de garantie heeft van groen uitzicht, bleek de sleutelrol. Om onze kopers te vinden, kozen we voor ambassadeursnetwerk en informatie over het project was enkel middels een inlogcode te verkrijgen. Vervolgens volgt de persoonlijke begeleiding door de kavelcoach. Exclusief dus. Dit netwerk doet tot op de dag van vandaag zijn werk. Geen advertenties of websiteplaatsingen, maar mond-tot-mondreclame.

RESULTAAT

Inmiddels is het zuidelijke en meest noordelijke deel van de groenzone aangelegd, mede door de opbrengsten uit de verkoop van de vrije kavels. Binnenkort start de verkoop van de tweede fase waardoor op termijn ook het middendeel van de Groene Grens aangelegd kan worden.

VRAGEN?

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact op.