2205,0 VanWonen - Duinzicht Zwolle - Vogelvlucht 01_72dpi

WONEN IN DE DUINEN

Een unieke kans! Wonen in vakantiesfeer, midden in de duinen, dat kan in Duinzicht! VanWonen ontwikkelt 51 riante duinwoningen aan de rand van de Milligerplas. De woningen zijn met twee, drie of vier woningen geschakeld en hebben allemaal een carport.

Unieke woningen
De woningen liggen aan de rand van de jongste wijk van Stadshagen, Breezicht, direct aan de Milligerplas. Door de ligging in de duinen ontstaat door het hoogteverschil in de omgeving een prachtig project waar niet één woning gelijk is. Iedere woning heeft een unieke zichtlijn en uitzicht. Daarnaast is de woning door de vier ruime woonlagen voor een groot deel naar eigen wens in te delen.

De woningen met een gebruiksoppervlakte van circa 187 m2, worden luxe afgewerkt met onder andere houten binnen kozijnen. De buitenkozijnen worden vervaardig van hout. De gevels zijn van prachtig metselwerk, gecombineerd met houten geveldelen die het geheel de vriendelijke uitstraling geven die het verdient in dit mooie duingebied.

Uiteraard worden deze energieneutrale woningen uitstekend geïsoleerd, gasloos gebouwd, voorzien van zonnepanelen en voorzien van een warmtepomp met vloerverwarming. Daarnaast zullen alle woningen worden voorzien van een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning.

Omdat een bijzondere woning vraagt om een bijzondere keuken, worden alle woningen voorzien van een luxe Bulthaup keuken met Siemens apparatuur, een werkblad van VSM Vormgeving en een kraan en spoelbak van Franke.

www.woneninduinzicht.nl

 

VRAGEN?

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact op.