OPDRACHTGEVERS

ALTIJD IN VORM VOOR:

logo_welbions

WELBIONS

Welbions biedt betaalbare huurwoningen aan in Hengelo en Borne. Welbions verhuurt, verkoopt, beheert, bouwt en onderhoudt woningen. Ongeveer 25.000 mensen wonen in een van de bijna 15.000 huurwoningen van Welbions.

www.welbions.nl

ONTWIKKELINGSBEDRIJF VEENENDAAL-OOST

Ontwikkelingsbedrijf Veenendaal-oost is aanspreekpunt bij zaken die met de ontwikkeling en realisering van de wijk Veenendaal-oost te maken hebben. Daarnaast is het ook haar taak om van de wijk een aantrekkelijk woongebied te maken.

www.veenendaaloost.nl

VAN WONEN VASTGOEDONTWIKKELING

VanWonen is één van de grootste projectontwikkelaars van Noord en Oost Nederland. Het werkgebied strekt zich uit over de hele regio en omvat gemeenten als Groningen, Zwolle, Hengelo, Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen.

www.vanwonen.com

GEMEENTE RAALTE

De gemeente Raalte ligt in het hart van Salland, waar historische dorpen, landgoederen en boerderijen het beeld bepalen. De huidige gemeente Raalte bestaat uit negen levendige kernen met ongeveer 37.000 inwoners.

www.raalte.nl

BEMOG PROJEKTONTWIKKELING

Bemog projektontwikkeling is een onafhankelijke, middelgrote en landelijk opererende projectontwikkelaar. Ze geven op een onderscheidende wijze vorm en inhoud aan de woon- en leefomgeving.

www.bemog.nl

GEMEENTE VEENENDAAL

De gemeente Veenendaal is prachtig gelegen aan de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. De gemeente telt 64.417 inwoners. Veenendaal werkt met omliggende gemeenten samen in het regionaal samenwerkingsverband Regio FoodValley.

www.veenendaal.nl

IJSSELLAND ONTWIKKELING

IJsselland is bezig met ontwikkelen, bouwen, bemiddelen en beleggen. Met beide benen op de grond. Ambitieus, gedreven, met oog voor detail en kijkt van begin tot het eind door de bril van de gebruiker.

www.ijssellandontwikkeling.nl

VRAGEN?

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact op.