Hoofdfoto

HIER KLOPT MIJN HART

Klaar voor de stap.

Naar je toekomst in Nijmegen. Stel je voor. Eersteklas wonen. Dynamisch leven. Mensen ontmoeten. Hier vind je verwantschap. Sport, winkel, werk, leer, beweeg. Absorbeer de nieuwe energie van Nijmegen. Voel je thuis. Vind je geluk. Je bent er klaar voor. Klaar voor de start.

In de startblokken!

We zijn trots… na lang plannen maken, tekenen en ontwikkelen zijn we nu klaar voor de start. Met Hart van de Waalsprong kunnen we een start maken met een nieuwe wereld in Nijmegen. Stel je voor hoe je hier kan gaan wonen in een compleet nieuwe omgeving waar het allemaal gebeurt en elke dag anders is. Een dynamische omgeving die álles in zich heeft. Van wonen tot sport. Van park tot uitgaan. Wie straks in Hart van de Waalsprong woont, staat aan de basis van een nieuw stadsdeel van Nijmegen. Jij bent erbij, jij groeit mee, jij beleeft het allemaal vanaf de eerste rang.

Nu alles in verkoop!

Hart van de Waalsprong is volop in aanbouw. De eerste woningen worden dit jaar nog opgeleverd en de eerste bewoners zullen het Hart van de Waalsprong laten kloppen. Met de verkoop van de 26 appartementen in Grutto komt een einde aan het aanbod van woningen en appartementen. Het is de verwachting dat in 2024 Hart van de Waalsprong geheel gerealiseerd zal zijn.

VRAGEN?

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact op.