2226,0 VanWonen - De Tippe Stadshagen Zwolle - 03 - Blok 3_72dpi

BESTERBUREN

Verkoop 14 woningen in De Tippe

In De Tippe worden prachtige woningen gerealiseerd, energieneutraal en klaar voor de toekomst!

“Tussen de stad en weilanden… woongenot en lekker buiten!”

Een unieke kans! Wordt deze prachtige, ruime woning uw toekomstige huis? In totaal worden er slechts 10 twee-onder-één-kapwoningen en 4 riante hoekwoningen met aanbouw gerealiseerd in Besterburen. De woningen variëren in type baksteen en dakvlak en worden voorzien van hout aan de buitengevel, wat zorgt voor een speels beeld.

Aan de voorzijde van de woningen is de keuken gesitueerd met aansluitend de woonkamer die naar de tuin gericht is. Alle woningen hebben een complete badkamer en drie slaapkamers op de eerste verdieping met de mogelijkheid om nog extra kamers op zolder te realiseren welke middels een vaste trap te bereiken is.

De grote raampartijen verzekeren de woningen voor veel lichtinval. Daarnaast beschikken de woningen over een tuin met een berging en parkeerplaats. De woningen grenzen aan de achterzijde aan een mandelig terrein.

Tenslotte worden de woningen energieneutraal gebouwd, voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Een woning met lage energielasten én klaar voor de toekomst!

https://www.besterburen.nl/

 

 

VRAGEN?

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact op.